IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери си хвана милиардер за гадже

22 юни 2015 10 00

Става въпрос за хазартния бос Джеймс Пакър

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Марая Кери изглежда вече не тъжи за съпруга си Ник Кенън, с когото са разделени. Попзвездата си хвана гадже-мечта на много жени. Става въпрос за австралийския милиардер Джеймс Пакър, за когото доскоро се твърдеше, че има връзка с Миранда Кер.

Марая и Джеймс изглеждат доста влюбени на своята романтична почивка в Италия, на която са от няколко дни. 45-годишната певица и 47-годишният богаташ не се крият от папараците и гордо се разхождат ръка за ръка из Капри.

Пакър е бил женен два пъти – за модната дизайнерка Джоди Миърс и за модела на бельо Ерика Бекстър, от която има три деца и с която се разведе през 2013-та. Оттогава Ерика е спрягана за любовница на Орландо Блум.

Снимка: dailymail.co.uk

Марая пък има четири-годишни близнаци от Ник Кенън, за когото беше омъжена около 6 години.

Според слуховете Кери и Пакър се познават покрай неговия бизнес партньор в Холивуд – режисьора Брет Ратнър. Сайтът TMZ твърди, че Джеймс е ухажвал агресивно попдивата през последните няколко месеца, докато тя най-накрая му е обърнала внимание.

Снимка: dailymail.co.uk

Децата на Марая – близнаците Марокан и Монро са на почивката заедно с влюбените.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари