IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери и Джеймс Пакър вече мислят за сватба

25 юни 2015 10 20

Попзвездата и милиардерът са заедно едва от две седмици

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Марая Кери и милиардерът Джеймс Пакър може скоро да чуят сватбените камбани в своя чест.

Американската попзвезда излиза с австралийския милиардер едва от две седмици, но според техни близки, влюбените вече коментират темата „брак“. Източниците твърдят, че Джеймс е най-големият фен на Марая и че от години бил обсебен от нейната музика.

След като разбира, че тя е в развод с Ник Кенън, Паркър месеци наред я ухажва, за да я убеди в сериозните си намерения. Сайтът TMZ написа, че роденият в Сидни Джеймс агресивно е преследвал звездата докато привлече вниманието ѝ. В момента двойката е на романтична разходка из Средиземноморието, на неговата яхта за 50 милиона долара.

Кери не може да се ожени за Пакър, докато не финализира официално развода си с американския тв и радио водещ Кенън, от когото има две деца – близнаците Марокан и Монро.

Междувременно феновете на певицата заляха социалните медии с коментарите, че тя е твърде красива, за да излиза с грозник като Пакър.

Изглежда обаче 45-годишната звезда е щастлива с новия мъж в живота си, чието състояние се оценява на 4,7 милиарда долара.

Снимка: dailymail.co.uk

В миналото той е бил женен два пъти – за модела Ерика Бекстър, от която има три деца и за дизайнерката Джоди Миърс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари