IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Девет години любов за Никол Кидман и Кийт Ърбан

26 юни 2015 13 00

Съпрузите отбелязаха годишнината от сватбата си

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

„Девет години на любов“ – с тези нежни думи Никол Кидман поздрави мъжа си Кийт Ърбан по случай тяхната годишнина от сватбата. Освен това холивудската звезда публикува във Facebook мила снимка, на която съпрузите позират щастливо с двете си дъщери – Фейт и Съндей.

Кънтри певецът и актрисата се срещат на събитие в чест на успелите по света австралийци на церемония в Сидни преди 10 години, а година по-късно сключват брак отново в родната Австралия.

Те са възприемани за едно от най-стабилните семейства в света на шоубизнеса, като редовно показват любовта помежду си на светски събития.

Наскоро 47-годишният Кийт, който е роден в Нова Зеландия, каза в интервю, че е „благословен“ за това, че е срещнал Никол.

48-годишната Кидман, която преди Ърбан беше женена за холивудския актьор Том Круз в продължение на 10 години, също много пъти е споделяла, че чак във втория си брак е разбрала какво значи семейно блаженство.

Влюбените съпрузи споделят своя живот между жилищата си в Нов Южен Уелс, Лос Анджелис и Нашвил. Преди време в шоуто на Елън Дедженеръс Никол сподели, че Кийт не се е влюбил в нея от пръв поглед и му е отнело цели четири месеца, за да я покани на среща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари