IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес не се вълнува от развода на Бен Афлек

3 юли 2015 13 03

Джей Ло изглежда щастлива с младия танцьор Каспър Смарт

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Дженифър Лопес се появи с гаджето си Каспър Смарт на разходка в парка с двете им кучета, два дни след като ексгоденикът ѝ Бен Афлек съобщи, че ще се развежда с Дженифър Гарнър.

Жълтите медии веднага обявиха, че в основата на раздялата на Афлек и Гарнър стои неговото приятелство с Джей Ло.

Тя неведнъж е заявявала в интервюта, че Бен е разбил сърцето ѝ преди 12 години, когато изненадващо развали годежа им и започна връзка с другата Дженифър. Явно обаче 45-годишната Лопес си е щастлива в обятията на 28-годишния Смарт и изобщо не се вълнува от брачните неволи на Афлек.

Дженифър и Каспър са заедно от три години, но се бяха разделили за кратко миналото лято, след като се появиха слухове, че той ѝ е изневерил с транссексуален мъж.

Наскоро хореографът каза в интервю, че с Джей Ло са си много близки и че са най-добри приятели, без да уточнява дали отново са се събрали.

Самата Лопес наскоро заяви, че се ядосва на критиките, че излиза с 18 години по-млад мъж. Тя каза: „Всички стари клишета за жените трябва да бъдат отменени. Наша работа е дали ще излизаме с много по-млади, или с много по-стари мъже.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари