IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Бубле и съпругата му са в очакване на бебе номер две

7 юли 2015 12 43

Двойката вече има един син

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Майкъл Бубле и съпругата му Лусиана Лопилато очакват бебе номер две. Канадският певец и аржентинската актриса и модел вече имат един син – Ноа, който ще навърши две годинки през август.

Вчера Майкъл е споделил новината с феновете си, чрез сладко видео на страницата си във Facebook. Клипът е озвучен с песента на Бритни Спиърс „Упс, направих го отново!“.

Чрез споделянето на щастливата вест, всъщност Майкъл иска да успокои почитателите си, че синът му се е възстановил от изгарянията, които получи преди една седмица.

Преди няколко дни малкият Ноа беше откаран по спешност от дома си в Буенос Айрес в местна болница в Аржентина, след като се попари с вряла вода.

Майкъл благодари за загрижеността на хората с думите: „Искаме да ви благодарим за любовта и загрижеността, която ни показахте в този труден момент. Щастлив съм да съобщя, че Ноа е у дома и че всички сме щастливи и здрави.“

Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари