IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благо Джизъса дълбае инициали на Колизеума

17 юли 2015 07 26

Налагат му глоба и му взимат монетата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Арестуван ли е Благо Джизъса в Италия или не? Какъвто и да е отговорът на този въпрос, така или иначе българският халф набира популярност на Ботуша, но не заради футболните си качества, а заради вандалското си поведение.

Вчера излезе информация, че Благой Георгиев е задържан от италианската полиция, защото се е опитал да издълбае своите инициали с монета върху колона в Колизеума.

Чрез свой говорител футболистът отрече да е бил арестуван. Италианските медии обаче пишат друго. Публикации в най-големите издания като „Кориере де ла сера“ и „Република“ потвърждават историята с ареста на българина.

Двете издания посочват футболиста по име, възраст и клуб, за който играе. „Република“ пише, че след като е хванат да драска инициалите си с монета, Георгиев е съпроводен до полицейския участък, откъдето в последствие е освободен.

Иззета е монетата, с която е нанесъл щети на паметника на културата. Срещу спортиста вече има повдигнато обвинение – грозят го минимум 300 евро глоба и затвор между шест месеца и една година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари