IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян хвана Кание в крачка

22 юли 2015 14 00

Съпругата бясна на рапъра – гледал снимки на бившата си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ким Кардашян изпита силата на ревността си, след като хвана Кание Уест да гледа снимки на своята бивша приятелка.

Реалити звездата, която очаква второ дете от рапъра, е изключително бясна на своя съпруг, след като откри, че той често се застоява в социалните мрежи заради предишната си изгора.

„Ким хвана Кание да гледа профила на Амбър Роуз в Instagram и побесня. Това много нарани самочувствието ѝ. Той ѝ каза, че е нелепо.“, сподели източник.

След като хванала мъжа си в крачка, Ким Кардашян се разровила в личния му компютър и открила стари интимни снимки и видеоклипове от времето, в което Кание и Амбър са били заедно.

Това никак не се харесало на майката на Норт, която обвинява съпруга си в предателство.

„Тя (Ким) се чувства несигурна в себе си в момента, тъй като тялото ѝ се променя и мрази да гледа Амбър, която парадира със своята перфектна фигура“, сподели близък до семейство Уест.

Пред близки приятелки, наранената съпруга дори споделила, че понякога има чувството, че Амбър е третият човек в брака ѝ с Кание Уест – нещо, което ѝ се иска да прекрати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

ааа ( преди 8 години )
Аз си мислех, че "Плнетата на маймуните" е сериал с ограничен брой серии.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
senseipetz ( преди 8 години )
или както беше казал един мислител, че на богатите и знаменитости мъже май мозъците им атрофират, понеже не им се налага да "ловуват"..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар