IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клое Кардашян вдъхновена от сестра си за развода

23 юли 2015 14 30

Кортни Кардашян даде стимул с раздялата си със Скот Дисик

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Клое Кардашян се разведе със своя съпруг след като взе пример от Кортни Кардашян.

Раздялата на 36-годишната реалити звезда със Скот Дисик вдъхновила по-голямата членка на клана Кардашян-Дженър да подпише документите за прекратяване на брака с Ламар Одом.

„Клое е тъжна, но се чувства силна. В момента нейният фокус е поставен върху това да бъде до Кортни и децата. Помагайки на Кортни да преживее раздялата ѝ дава много сила, тя е в режим на майчинско покровителстване. Това беше голям фактор за решението да подпише бракоразводните документи“, сподели източник пред HollywoodLife.

„Тя даваше на Кортни всички съвети за това как трябва да бъде твърда със Скот и разбра, че има нужда да спази сама своите съвети. Подписването на документите не беше лесно, но тя осъзна, че трябва да го направи“, допълни близък до семейството.

Междувременно друг източник наскоро призна, че Клое е направила всичко по силите си, за да запази своя брак с 35-годишния баскетболист.

Кардашянката дори се опитала да посещава терапии за двойки, но съпругът ѝ все отбягвал и си намирал оправдания, за да не присъства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари