IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 причини защо Адам Сандлър вече не е кинозвезда

1 август 2015 08 47

Последните филми на комика са боксофис катастрофа

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Адам Сандлър не можа да постигне успех със своята нова комедия „Пиксели“, която спечели едва 24 милиона щатски долара, предвид, че за реализирането ѝ са похарчени 88 милиона долара.

Според критиката това е поредната боксофис лимонада на Сандлър от последните няколко години (с подобен неуспех бяха филмите му „Заедно по принуда“ с Дрю Баримор, „The Cobbler“ и „Джак и Джил“).

За сравнение, голяма част от филмите му от 90-те правеха по 100 милиона долара.

Ето и защо точно се срина кариерата на Сандлър:

1. Той вече не е момче

48-годишният Адам прекара последните 20 години в снимане на филми, в които се правеше на вечния тийнейджър („Въздухари“, „Сватбеният певец“, „Момче“, „Баща мечта“, „50 първи срещи“ и „Щрак“). Но публиката на Сандлър порасна, а той си остана същият.

Адам опита да направи по-зряла роля в лентата „Мъже, жени и деца“ и в „Funny People“, но се отклони далеч от своята запазена марка и феновете му го изоставиха. Подобно нещо се случи и с кариерата на клоуна-комедиант Джим Кери.

2. Той не е адаптивен актьор

Според кинокритиците Адам не е особено талантлив актьор и всъщност може да пресъздава един- единствен образ на екрана.

3. Той се нуждае от нови приятели

Според много хора Сандлър работи с малка група приятели (едни и същи режисьори, продуценти, сценаристи и с едно и също студио) по всички свои проекти, а това повторение му носи много негативи. Вярно е, че Леонардо ди Каприо работи основно с Мартин Скорсезе, но при Адам все ни се струва, че той прави един и същи филм отново и отново.

4. Адам мрази пресата

Много известни актьори стоят настрана от репортерите, но Сандлър направо ги мрази. Може би той се чувства зле от критиката в медиите и затова отказва да дава интервюта. Той вярва, че не се нуждае от реклама, за да накара хората да гледат филмите му, което не е така.

5. Той не е готов на експерименти

Сандлър изглеждаше отворен към експериментиране в киното, когато направи филмите „Гроги от любов“ и „Spanglish“. Но това беше отдавна – напоследък той не смее да излиза от зоната си на комфорт и отказва да рискува или да се променя.

Кадър от последния филм на Адам; Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари