IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крехкият Лиъм Нийсън притесни феновете си с вида си

28 юли 2015 13 30

Екшън звездата увери хората, че е в цветущо здраве

Снимка:splashnews.com

Снимка:splashnews.com

Крехкият вид на екшън героя Лиъм Нийсън притесни неговите многобройни фенове. 63-годишният актьор изглеждаше слаб и съсипан при последната си поява в Ню Йорк преди дни и сякаш криеше вида си зад бейзболна шапка.

Говорителят на филмовата звезда увери хората, че той е добре и че никога не е бил в по-цветущо здраве.

Ирландският актьор изглеждаше много по-добре преди три месеца, когато промотираше последния си филм „Приятелю, Тед 2“.

В навечерието на рождения си ден през юни, той каза в интервю: „Моят рожден ден е чувствителна тема за мен. Ставам на 63 години, а не искам да бъда на 63! Остарявам. Чувствам се уязвим. Някои хора правят грандиозни неща за рождения си ден, но аз не го имам за празник.“

Той добави: „Направих едно малко парти за 60-тата си годишнина, като поканих Боно и още няколко приятели, но и това ми се видя прекалено“.

Следващият филм на Лиъм е драмата „Monster Calls“, която ще се появи по кината в края на 2016-та. В лентата му партнират Сигорни Уивър и Фелисити Джоунс.

Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Kkk ( преди 8 години )
Сигурно е минал на "правилната" страна, тоест станал е вегетарианец. Те всички са едни и същи на външен вид - изнемощели, съсухрени и замаяни индивиди живеещи с мисълта че ще живеят вечно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар