IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон и Шон Пен се събраха

30 юли 2015 15 36

Само че по работа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон и Шон Пен се събраха два месеца, след като развалиха годежа си, но не като двойка в живота, а само като колеги.

Двамата се върнаха отново в Южна Африка, за да презаснемат сцени от филма си „The Last Face“, където тя е в главна роля, а той е режисьор.

Преди около два месеца 39-годишната актриса прекрати изненадващо годежа си с Шон и според слуховете сега двамата са в много обтегнати отношения. Въпреки това, бившата двойка е принудена да работи заедно в Кейптаун, колкото и неудобно да е това.

Според сведенията Чарлийз не се е виждала с Шон след раздялата им през май, като абсолютно го е дистанцирала от живота си.

Най-тъжното е, че двамата бяха дългогодишни приятели преди да станат гаджета, а сега от приятелството им не е останало и следа.

Според източниците те не изглеждали никак щастливи да се видят отново и ситуацията на снимачната площадка била повече от напрегната.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари