IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес изглежда по-добре от всякога

5 август 2015 11 26

Кой може да се мери с 46-годишната звезда?

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Повече от очевидно е, че годините изобщо не са повлияли на външността на суперзвездата Дженифър Лопес.

На 46-ия си рожден ден тя ни изуми с появата си в разголваща световноизвестните й задни части рокля. И както изглежда с всяка изминала година Джей Ло става все по-красива и успешна.

Близо до 50-те, тя се намира в най-добрата си форма, а нейното сексапилно и стегнато тяло е образец за вечна младост.

По този повод решихме да проследим пътят на трансформиране на Лопес от едно обикновено момиче към богинята, която е днес.

Първи появи в кино индустрията

Още от ранна детска възраст мечтата на Джей Ло е била да участва във филми. Кариерата й започва малко след танцовите й изяви в участия на New Kids on the Block през 1991 година и комедийното шоу Living Color, където е изпълнила и първия си соло танц.

Появява се в много телевизионни предавания и във второстепенни филмови роли като например в Jack (с Робин Уилиамс), Money Train и My Family, благодарение на които печели наградата за най-добра второстепенна актриса на Independent Spirit Award.

Не след дълго, изявата й като главна героиня във филма „Анаконда“ й помага да изгрее и в Холивуд. Филмът й с Джордж Клуни „Извън контрол“ утвърждава статута й на истинска звезда. В началото на 1998 година Дженифър вече е първата латино актриса, която печели повече от 1 милион долара на филм.

Музикална кариера

Явно филмите не са били достатъчна изява за звездата и през 1999 година тя пробива и в музикалната индустрия с първата си песен „If you had my love”. През следващите няколко години актрисата се налага и като едно от най-известните имена на музикалната сцена. Красотата на Лопес и вкусът й към модата определено помагат за това тя да се превърне в една от най-коментираните звезди по онова време.

Когато вторият й албум „Джей Ло“ и филмът „Сватбеният агент” излизат на бял свят през 2001-а, тя става първата известна личност, чието име е едновременно на върха на музикалните и филмовите класации.

Серия от лоши моменти 

След като любовната й приказка с Бен Афлек приключва, кариерата й също преминава през трудни времена. Например филмът “Трудна свалка“, който дори не успя да направи половината от 75 милиона долара разходи за осъществяването му. За съжаление, филмът „Момиче от Джърси“ се превръща в пореден провал за Лопес.

Въпреки лошите си моменти в кариерата и грешките си в любовта, актрисата отново показва пълния си блясък и талант във филмите „Ще танцуваме ли?“ с Ричард Гери и „Свекървище“ с Джейн Фонда.

Годините, прекарани с Марк Антъни

В разцвета на кариерата си, Джей Ло се влюбва до уши в латино звездата Марк Антъни, с когото сключва брак през 2004-та. Той е човекът, който я вдъхновява да създаде и албум на испански език. Заедно участват и в биографичния филм "Певецът", който отразява живота на Хектор Лавое.

„Американски идол“

Това е предаването, което й осигурява най-голяма финансова независимост, с заплата от 20 милиона долара.

Световното турне „Танцувай отново“

През 2012 Джей Ло ни изненада още повече с нейното първо голямо турне „Танцувай отново“. Това е и времето, когато неуморната певица и актриса  създава  невероятни хитове, но се развежда с любимия си Марк.

Джей Ло днес

След години на много успехи и провали, едно е сигурно - Дженифър все още е най-сексапилната латинодива. Тя е танцьор, модел, попзвезда, актриса и също така притежава най-желаните задни части на планетата.

Тя е още и майка на 7-годишни близначета, което очевидно не е попречило на перфектната и фигура. Смеем да твърдим, че Лопес изглежда по-безупречно от всякога!

Вижте историята на Дженифър в снимки в галерията ни.

Автор: Виолета Узунова

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

gabi ( преди 8 години )
Авторката Виолетка Узунова да си опресни информацията. Първият й албум е On the 6, а не Джей ло (който е втори...)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар