IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм се оглежда за филмова кариера

3 август 2015 12 00

Синът на Дейвид Бекъм наследил гените на футболиста

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бруклин Бекъм вече се е ориентирал професионално и иска да гради своя филмова кариера.

16-годишният син на пенсиониралия се футболист и модната дизайнерка Виктория Бекъм е много запален по индустрията и мисли в тази посока, независимо че подписа наскоро моден договор.

„Той наскоро подписа договор с една модна агенция. Оказва се, че има много потенциал за кариера в индустрията.“, сподели източник пред Sunday Mirror.

„Той е невероятно фотогеничен и има красив външен вид, с който се смята за многопрофилен, перспективен. Сега Бруклин е насърчаван да се оглежда за кариера в Холивуд – нещо, за което той е много ентусиазиран. Той ще подпише договор с агент.“, допълни източникът.

Талантът и желанието за актьорска кариера на Бруклин може би са наследени от баща му, Дейвид Бекъм, след като той получи роля в последния филм на Гай Ричи.

„Той беше много благодарен на Гай, че му даде малка роля и това беше невероятно изживяване.“, каза близък до футболиста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари