IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Джакман не иска глезени деца

4 август 2015 08 30

Актьорът иска да ценят стойността на парите

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Хю Джакман изпитва сериозни притеснения относно възпитанието на своето потомство и определено внимава да не ги разглези.

Актьорът има две деца - Оскар на 14 години и Ава на 9 години, и иска те да разбират и ценят стойността на парите, без да очакват всичко да им се дава наготово.

„Това ме притеснява. Моят баща беше много щедър откъм пари и нито аз, нито братята ми трябваше да се притесняваме за образование или добър старт в живота.“, сподели Хю Джакман.

„Опитвам се да науча децата си, че парите са нещо, което трябва да се изкара, и че трябва да се оценява стойността на парите още повече, когато трябва да си ги изработиш сам“, допълни актьорът.

Въпреки това, 46-годишната звезда призна, че жена му е много по-щедра към децата им, и че те винаги се обръщат към нея, ако баща им откаже каквото и да било.

„Мисля, че децата знаят, че могат винаги да разчитат на майка си, ако баща им не им даде пари за нещо, от което си мислят, че имат нужда“, разказа в интервю за Hello австралийският актьор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари