IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейтлин Дженър се притеснява да сложи бански

4 август 2015 13 00

Реалити звездата не е готова да се покаже

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейтлин Дженър все още не е готова да се покаже пред света само по бански костюм.

Реалити звездата, която бе позната като Брус Дженър преди да мине операция за смяна на пола призна, че се притеснява да заложи на изрязан силует около басейна или морето.

„Не знам дали съм готова да се разкрия по този начин. Може би с времето ще се почувствам по-комфортно със самата себе си. За момента просто не си се представям да го направя“, сподели новата дама в клана Кардашян-Дженър.

„За да бъда честна, това ще се случи на наякакъв етап. Не бързам.“, допълни транссексуалната звезда.

Близки до 65-годишният бивш лекоатлет споделиха наскоро, че мечтата на Кейтлин Дженър е да прилича на Анджелина Джоли и дори планира да се подложи на пластична операция, за да постигне целта си.

„В момента, в който започна да се облича като жена, хората ѝ казаха, че прилича много на Анджелина Джоли. Тъй като това беше основната цел, комплиментите от този тип са най-големите, които могат да бъдат направени. Тя иска да го направи постепенно – всичко с времето си.“, допълниха близки до звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

hahaha ( преди 8 години )
голям комплимент за Джоли, приличала на трансексуал, не че не е вярно, но е друго да го кажат директно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар