IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт за мрачното си изражение: Всъщност се усмихвам много

18 август 2015 13 10

Актрисата позира за новия брой на списание ELLE, с характерното за нея сериозно лице

Снимка; ELLE

Снимка; ELLE

Кристен Стюарт за първи път коментира своето мрачно, сериозно излъчване в списание ELLE, Великобритания (септември/2015).

Екс звездата от сагата "Здрач" краси корицата на изданието в дрехи от новата колекция на Gucci, а кадрите са дело на фотографа Кай Зи Фенг. В момента фината брюнетка промотира своя нов филм “American Ultra”, в който си партнира с Джеси Айзенбърг. 

Ето и няколко акцента от интервюто с 25-годишната актриса, което е взето от нейната по-възрастна колежка Джулиет Люис:

За своето мрачно лице: "Всичко това, че ме намират за мрачна ми е много странно, защото аз всъщност се усмихвам много в ежедневието си. Мисля, че в по-голяма част от времето си, аз се опитвам да се държа готино и съм в добро настроение."

За социалните медии: "Не съм против социалните медии, но просто не съм решила да участвам в тях. Идеята да съм част от такава мащабна група хора ми се струва твърде отговорна. Не съм сигурна, че мога да общувам с абсолютно непознати хора по този начин. За мен това няма много смисъл."

Вижте снимките на Кристен в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари