IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек прекара рождения си ден с Дженифър Гарнър

17 август 2015 06 49

На фона на слуховете, че той има връзка с ексбавачката на децата си

Дженифър, Бен и децата им; Снимка: dailymail.co.uk

Дженифър, Бен и децата им; Снимка: dailymail.co.uk

Бен Афлек прекара 43-ия си рожден ден със съпругата си Дженифър Гарнър, с която са разделени,  и трите им деца.

Тази събота (15 август) цялото семейство се събра във Флорида и по-точно в тематичния парк на Хари Потър.

В края на юни, след 10 години брак, холивудската двойка обяви своята раздяла, за изненада на феновете, които ги мислеха за идеално семейство.

Явно съпрузите все пак се опитват да преодолеят проблемите си, защото вече на няколко пъти през последните седмици се появяват заедно в компанията на наследниците с - Вайълет (9), Серафина (6) и Самюъл (3).

Според очевидци обаче, Афлек не е изглеждал много щастлив по време на рождения си ден.

Един очевидец разказва за списание People: "Никой от тях не изглеждаше особено щастлив. Бен и Дженифър дори не се поглеждаха един от друг. Те разговаряха с децата си, но по отделно и гледаха в различни посоки. Приличаха на непознати, които се чувстват неудобно в компанията си."

От един месец жълтите медии свързват звездата от "Арго" в афера с бившата бавачка на децата му Кристин Озуниян. За сега слуховете не са потвърдени категорично, въпреки че 28-годишната Кристин води твърде висок стандарт на живот за безработна бавачка, за който медиите считат, че Афлек плаща. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари