IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун позира чисто гола на 57 години!

18 август 2015 07 00

Актрисата не се притеснява от тялото си

Снимка: Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

За тялото си: "Аз съм наясно, че задникът ми прилича на торба с палачинки, но не се опитвам да бъда най-перфектната жена на света."

За сексапила си: "В един определен момент от живота си започнах да се питам какво наистина е секси и осъзнах, че сексапилът не се крие във формата и височината на гърдите ми. Сексапилът е излъчване, присъствие, умение да се забавляваш и да харесваш сам себе си достатъчно, така че да се харесаш и на другите."

За пластичната хирургия: "Днес използването на филъри се възприема почти като козметична процедура. Това е все едно да си сложиш спирала или червило. Освен това смятам, че е много по-добра алтернатива на пластичната хирургия. По-добре да си сложиш ботокс, отколкото да позволиш да ти режат лицето със скалпел и накрая да добиеш вид, сякаш си минал през аеродинамичен тунел."

За изкуството да флиртуваш: "Аз съм голяма флиртаджийка, но не мисля, че мъжете разбират, когато флиртувам с тях. Струва ми се, че просто ме мислят за забавна."

За да видите снимките на звездата, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари