IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба: Само не ме сравнявайте с Гуинет Полтроу

21 август 2015 13 20

Актрисата и успешна бизнес дама дава интервю в Allure

Снимка: АLLURE

Снимка: АLLURE

Джесика Алба направи супер успешен бизнес като производител на био и органични продукти за бебета, деца и домакинството. Тя обаче мрази да я сравняват с нейната колежка в Холивуд Гуинет Полтроу, която също направи бизнес със своя сайт GOOP, в който предлага дрехи и съвети за здравословен начин на живот.

Зашеметяващата Алба краси корицата на новия брой на списание Allure, където обяснява защо не желае да я сравняват с Гуинет.

Ето и няколко акцента от интервюто с 34-годишната красавица:

За сравненията с Гуинет Полтроу: "Мисля, че е супер несправедливо да правят паралел между нас само защото и двете сме актриси, но се занимаваме и с бизнес. Хората не сравняват Джъстин Тимбърлейк и Аштън Къчър, защото те правят различни неща, имат различни фирми и бизнес начинания."

За това, че отказва определени роли: "Никога не съм искала да играя роли в един определен стереотип - красивото, секси момиче, което главният герой спасява, например или жена, която не може да взема добри решения и живота ѝ се обърква. Мисля, че жените са много различни една от друга."

За голотата в киното: "Ако има роля, в която се чувствам комфортно да се съблека, го правя, разбира се. Трябва да съм убедена, че сваляйки дрехите си, ще направя филма по-добър. Не се събличам без причина."

За съпруга си Кеш Уорън: "Без него наистина нямаше да мога да постигна всичко това. Той ми помогна да съберат първоначалния капитал, за да стартирам моя бизнес. Той винаги е бил най-големият ми поддръжник, никога не ми е позволявал да имам нереалистични очаквания, а и не ме критикува много. Той наистина ми пази гърба, без значение какво се случва с мен. Това е истинска безусловна любов. Партньорът, с когото сте избрали да преминете през живота си, е много ключова фигура."

За да видите снимките на Джесика за Allure, посетете галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари