IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еди Редмейн: Явно хората виждат в мен някаква женственост

23 август 2015 09 00

Актьорът твърди, че се възхищава на Кейтлин Дженър

Снимка; OUT

Снимка; OUT

Еди Редмейн прие ролята на транссексуална жени в лентата "The Danish Girl" и по този повод са го поканили за корицата на новия брой на списанието на гей общността - Out (септември/2015).

Еди е хетеросексуален мъж и дори все още е младоженец. Носителят на „Оскар“ за най-добър актьор в „Теорията на всичко" сключи брак с приятелката си Хана Багшоу през декември миналата година във Великобритания, а наскоро двамата прекараха своя меден месец в Сен Тропе.  

Ето и няколко акцента от интервюто с 33-годишната звезда:

За това, че чувства, че носи в себе си и мъжки и женски черти: "Предполагам, че всичко зависи от това, което смятаме че са мъжко и женско начало. Аз бях в музикално училище, после играх в театъра и винаги съм се занимавал с изкуство. Бил съм обаче и спортист, така че съм развил чертите си в доста широк спектър. Явно обаче, другите хора виждат в мен някаква женственост."


За мнението на транс общността за ролята му в "The Danish Girl": "Тези хора бяха толкова мили с мен, дадоха ми много насоки и съвети от своя личен опит. Почти всички транссексуални мъже и жени, които срещнах, бяха добре настроени към мен. За мен тази роля беше изключително преживяване, защото научих много. Това е деликатна, сложна тема и смятам, че хората трябва да четата повече за нея."

За ролята си на Лили Елбе: "Моето лично, най-голямо невежество по отношение на транссексуалността е, че полът и сексуалната ориентация не са свързани. Може да си транссексуален мъж или жена и да не си гей. Тези две неща не са задължително свързани."

За Катлийн Дженър (транссексуалният баща на Кендъл Дженър, който доскоро се казваше Брус): "Аз абсолютно поздравявам смелостта й. Нейната история е много специфична. Невероятно е, че тя е преминала през толкова неща като мъж и че все пак се реши да стане жена."

За да видите снимките на Еди, посетете галерията ни!

Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари