IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алисън Бри и Дейв Франко се сгодиха

25 август 2015 15 35

Вижте годежния пръстен на актрисата

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Красивата актриса Алисън Бри, позната от филмите "Пандиз експерт" и "Безкрайният годеж" и от сериала "Момчетата от Медисън авеню" се е сгодила за гаджето си от три години - Дейв Франко ("Внедрени в час", "Да разлаем съседите").

30-годишният актьор, който е по-малък брат на звездата Джеймс Франко е предложил брак на 32-годишната брюнетка и говорителят им е потвърдил новината пред E! News.

Алисън и Дейв никога досега не са коментирали връзката си в медиите и почти не са се появявали заедно на обществени места. Дори по червения килим винаги са минавали по отделно.

Странното е, че наскоро в интервю за списание ELLE Алисън заяви, че не се вижда като омъжена жена скоро. Тя каза: "Дори не знам дали искам да се омъжвам изобщо. Никога не съм била момиче, което планира мечтаната си сватба. За това пък редовно практикувам речта си за Оскарите. Това е моята мечта." 

На премиерата на новия си филм "Sleeping With Other People" Алисън показа годежния си пръстен; Снимка: Getty Images 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

lol ( преди 8 години )
Кои са тези световнонеизвестни хорица?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар