IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен и Дженифър наеха арбитър за развода си

27 август 2015 14 26

Афлек вече не носи брачната си халка

Снимка; splashnews.com

Снимка; splashnews.com

Бен Афлек вече спря да носи своята брачна халка. Според най-новите слухове двамата с отчуждената му съпруга Дженифър Гарнър вече са наели посредник, който да помогне с оформянето на предстоящия им развод.

Явно все пак 43-годишният актьор и жена му няма да успеят да възродят брака си и наистина официално ще му сложат край.

Според списание People, Бен и Дженифър носеха халките си през последните два месеца (след като обявиха раздялата си в края на юни) най-вече заради трите си деца, но изглежда вече не го правят.

Източник твърди пред изданието, че Афлек и Гарнър са се разделили преди 10 месеца и нещата във връзката им са необратими.


Счита се, че звездата от филмите "Арго" и "Не казвай сбогом" има тайна афера с екс бавачката на децата си - 28-годишната Кристин Озуниян.

Въпреки че Бен отрече тези слухове, явно той и съпругата му са готови да планират детайлите по развода си с помощта на арбитър.

Медиите твърдят, че двамата планират да продължат да живеят в един и същ имот в Лос Анджелис, който е в процес на обновяване.

Източник твърди: "Джен иска да се увери, че Бен ще прекарва повече време с децата."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари