IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт в секси отношения със Скот Истууд (Видео)

31 август 2015 13 37

Това е само за новото видео на певицата "Wildest Dreams"

Снимка: youtube.com

Снимка: youtube.com

Тейлър Суифт дебютира своя нов музикален видеоклип на сингъла "Wildest Dreams" в рамките на музикалните награди на МТV, които се проведоха в неделя (30 август).

В сексапилното видео на певицата участва и горещият син на Клинт Истууд - Скот, който вече е със статут на изгряваща звезда в Холивуд.

В новия клип към ефирната си балада Суифт е брюнетка, която влиза в ролята на филмова звезда. Двамата със Скот се правят, че снимат филм в пустинята Сахара и докато работят върху различни любовни сцени се вижда страст, но и напрежение помежду им.

В крайна сметка отношенията на двамата се оказват сложни и мъчителни - абсолютно по холивудски. Песента "Wildest Dreams" е смятана за една от най-зрелите от последния албум на Тейлър - "1989".

Наскоро 29-годишният Истууд написа в профила си в Instagram какво е да работиш със звезда като Суифт: "Работата с нея беше невероятно преживяване. Тя не само, че е попзвезда, но съм горд да кажа, че е мой приятел. Тя е страхотен човек, а хора като нея се срещат много рядко в живота."

25-годишната блондинка сподели неотдавна, какво я е провокирало да напише тази песен. Тя каза: "'Wildest Dreams" е най-добрият пример за това как очакванията ми за любовта се променят с времето. В началото има химия, но когато тя изчезне, нещата често се объркват..."

От няколко месеца певицата има връзка с шотландския диджей Калвин Харис.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари