IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бенджи Мадън поздрави Камерън Диас за 43-ия ѝ рожден ден

1 септември 2015 07 30

Със сладко пожелание в Instagram

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

Бенджи Мадън публикува супер сладко, романтично съобщение в профила си в Instagram, с което поздрави жена си - Камерън Диас за нейния 43-ти рожден ден. Холивудската актриса имаше рожден ден в неделя, 30 август.

36-годишният рок музикант Мадън, който е брат – близнак на Джоел Мадън (съпруг на Никол Ричи), е написал следното в социалната мрежа: „Честит рожден ден на моята красива съпруга и най-добра приятелка! Тя означава толкова много неща за мен, че не мога да ги опиша всичките. Аз съм най-щастливият човек и се надявам да прекарам остатъка от живота си с тази жена! Обичам те бейби!“

Личи си, че Камерън и Бенджи още са във фазата на медения си месец, въпреки че сключиха брак в началото на годината. Наскоро съпрузите се завърнаха от Сидни, Австралия, където братята Мадън имат ангажимент като ментори в музикалния риалити формат The Voice.

В момента Диас, която взима по 11 милиона долара за филм, си е взела почивка от актьорската кариера в името на това да създаде семейство със своя съпруг.

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари