IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хенри Кавил: Как дебелото момче се превърна в супергерой

2 септември 2015 07 41

Британският хубавец показва мускули в новия брой на Men's Health

Снимка; menshealth.co.uk

Снимка; menshealth.co.uk

Хенри Кавил в момента е звезда в новия филм на Гай Ричи – „Човекът от UNCLE“, а само след няколко месеца ще го видим отново като супергерой в лентата Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, чиято световна премиера е през март 2016-та.

Това са поводите красивият британски актьор да краси корицата на новия брой на списание Men's Health, Великобритания (септември/2015).

В мъжкото издание снажният Хенри показва не само своите мускули, но и новата си, лъмбърсексуална визия, позирайки с дълга брада.

Кавил говори с изданието за това на какви тренировки се е подложил, за да облече отново костюма на Кларк Кент и да се превърне в Супермен, като срещу него, в образа на Батман, ще гледаме не кой да е, а холивудската звезда и носител на „Оскар“ – Бен Афлек.

32-годишният Хенри наскоро сподели, че като е бил момче, е бил пълен и съучениците му са го наричали подигравателно „Дебелият Кавил“.

Към днешна дата обаче, той има изваяно тяло, с впечатляваща мускулна маса и спокойно може да претендира, че е мъж от стомана (фентъзито „Man of Steel“ е първата му изява като Супермен).

Всъщност първата роля на Хенри като супергерой беше в лентата от 2011-та „Война на боговете“, където той играеше бог Персей.

За да се подготви за ролята си на Супермен, той се е подложил на сериозен тренировъчен режим, за който разказва в изданието, че е бил доста изтощителен.

Кавил е работил с фитнес инструктора Марк Туайт, който е помогнал за скулптирането на тялото на Джерард Бътлър за ролята му на спартански крал в лентата „300“ от 2006-та година.

В интервюто Хенри споделя следното: „Задачата на проекта за Супермен беше проста: Аз просто трябваше да изглеждам като супергерой и да задържа тази внушителна визия поне половин година.“

Вижте снимките от последната сесия на снажния Хенри в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Десислава ( преди 4 години )
Във филма The Immortals Хенри Кавил играе Тезей, а не бог Персей...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар