IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър свали халката и най-накрая се усмихна

2 септември 2015 09 00

Актрисата изглежда по-щастлива след като заряза Бен Афлек

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Отскоро необвързаната Дженифър Гарнър изглежда по-щастлива от всякога. Актрисата се появи без халката, отивайки на сутрешна тренировка и както се вижда от папарашките снимки, усмивката се е завърнала на лицето ѝ.

Преди два месеца чаровната Дженифър обяви, че се разделя със съпруга си Бен Афлек, от когото има три деца – син и две дъщери.

Цяло лято Гарнър продължаваше да носи брачната си халка, но изглеждаше тъжна и угрижена, особено след като в медиите се появиха слуховете, че Бен ѝ е изневерявал с бившата бавачка на децата сиКристин Озуниян.

Наскоро стана ясно, че Дженифър е помолила Бен да се изнесе от общия им дом в Лос Анджелис и сега той живеел в същия квартал на Ел Ей – Брентууд, но в друга къща под наем.

Източник, близък до отчуждените съпрузи, казва: „Те искат да участват заедно в живота на децата си и да ги обградят с цялата си любов. Основният фокус на Джен в момента е, Бен да продължи да се вижда с децата възможно най-често, защото това ги прави щастливи.“

Гарнър и Афлек обявиха, че са решили да се разведат на 30 юни, само един ден след 10-тия юбилей от сватбата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари