IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън отрича с Риана да са гаджета

3 септември 2015 08 30

Шампионът от Формула 1 твърди, че отношенията му с певицата са платонични

Люис и Риана; Снимка: Splash News

Люис и Риана; Снимка: Splash News

„Ние сме просто добри приятели.“ С тези думи шампионът от Формула 1 Люис Хамилтън сложи край на слуховете, че има връзка с попзвездата Риана.

Според жълтите медии Рири и Люис излизат от няколко месеца, като в пресата пишеше, че тя дори го е запознала със семейството си в Барбадос.

В интервю за E!News обаче, 30-годишният спортист категорично отрече да има романтични отношения с певицата, въпреки че двамата редовно се забавляват заедно.

„С Рири се познаваме от доста време. Освен това напоследък сме необвързани и двамата, и затова се забавляваме заедно. Истината е, че отношенията ни са напълно платонични.“

30-годишният Люис и 27-годишната Риана посетиха заедно фестивал през август в нейната родина Барбадос, като на папарашките снимки изглеждаха доста близки. След това те бяха засечени да купонясват в нощния клуб „The Griffin“ в Ню Йорк.

Хамилтън е свободен от началото на годината, когато сложи край на 7-годишната си връзка с певицата Никол Шерцингер.

Риана, от своя страна, е свързвана в афери с доста мъже през последните няколко години, включително Дрейк, Леонардо ди Каприо и Карим Бензема.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари