IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев разпуска в София

4 септември 2015 06 56

Звездата си е у дома, на гости при баба и дядо

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

„Обратно към моите корени“, написа Нина Добрев в своя Instagram профил. Ексзвездата от сериала „Дневниците на вампира“ е пуснала снимка от стар аристократичен апартамент. Това е домът, в който тя е родена.

Жилището е на родителите на майка ѝ Михаела, където обикновено Нина и брат ѝ Александър отсядат, когато са в България. „Чудесен стил, много харесвам този тип обзавеждане“, веднага коментираха фенове на звездата в мрежата. Някои от най-запалените дори я помолиха да организира среща с почитателите си. Добрев пусна и клипче от разходките си из центъра на София.

На него тя е запечатала улици и хора, които са я впечатлили в родния ѝ град, който е напуснала едва 2-годишна, когато семейството ѝ заминава за Канада. Нина идва в България през няколко години на гости на баба си Ефи и дядо си Александър, родителите на баща ѝ.

В момента тя е в почивка, тъй като напусна сериала след шестия му сезон, за да се фокусира върху филмовата си кариера. Преди да пристигне в София, Нина за кратко остана в Лондон, в компанията на гаджето си Остин Стоуъл.

В социалните мрежи вече пълзят слухове, че холивудската звезда ще води 13-ото издание на Детската Евровизия на 21 ноември в зала „Арена Армеец“. Любимката на тийнейджърите има опит с подобни грандиозни програми. Най-ярък пример за такива е WeDay, както и участието ѝ в американския „Денсинг старс“.

Наскоро в България беше и колегата на Нина от „Дневниците на вампира“ – Пол Уесли.

Източник: Dnes.bg

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари