IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Искрите още прехвърчат между Мила и Аштън

4 септември 2015 10 20

Младоженците се разцелуваха страстно на бейзболен мач

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Мила Кунис и Аштън Кътчър се ожениха на романтична, тайна церемония на четвърти юли т. г. в ранчото „The Secret Garden“ в Oak Glen, Калифорния, а както се вижда, все още са във фазата на медения си месец.

Младоженците се появиха на стадиона на „Dodgers“ в Лос Анджелис и двамата празнуваха еуфорично победата на любимия си бейзболен тим.

32-годишната Мила и 37-годишният Аштън се разцелуваха страстно пред очите на хората, след хоумрън на „Доджърс“, с който победиха тима на „Джайънтс“. Актьорската двойка е луда по бейзбола, дори се облича в цветовете на своя отбор.

Кътчър и Кунис се срещнаха по време на съвместната си работа по сериала „That '70s Show“, който се снимаше в годините 1998-2006.

Дълго време двамата бяха просто приятели и колеги, но след като той се раздели с Деми Мур в края на 2011-та, двамата започнаха връзката си в началото на 2012-та). Миналата година, през октомври, пък се роди дъщеря им – Уайът Изабел.

Мила от своя страна имаше дълга връзка с актьора от „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин (от 2002 г. до 2010 г.).

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари