IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юлия Юревич и Тодор Батков-младши се разделиха

12 септември 2015 08 27

Говори се, че ревност е основната причина

Тодор Батков-младши и Юлия Юревич. Снимка: Facebook

Тодор Батков-младши и Юлия Юревич. Снимка: Facebook

Синът на доскорошния собственик на „Левски“, Тодор Батков, който носи същото име и фамилия, окончателно се е разделил с гаджето си Юлия Юревич, пише в. Уикенд, цитирайки hotarena.com

Говори се, че разлъката между Батков–джуниър и носителката на приза „Мис България“ за 2007 година се е случила преди около месец, малко преди двойката да празнува своята 2-годишна връзка.

Според близки до Тодор Батков, до раздялата му с Юлия се е стигнало заради патологичната ѝ ревност и опитите да се налага над половинката си.

Има слухове, че манекенката искала да прекара цялото лято на плажа и въобще не се трогвала, че гаджето ѝ трябва да върти бизнеса си в столицата, за да може да ѝ осигурява луксозния начин на живот.

На всичкото отгоре, Юревич заподозряла гаджето си, че задява нейни приятелки. Стигнало се до продължителен скандал, в края на който Батков–джуниър набързо изгонил миската от дома си като ѝ казал да си стяга куфарите час по-скоро, пише „Уикенд“.

Раздялата между Тодор Батков и „Мис България“ изненада техните общи познати, които очакваха, че двамата в скоро време ще се женят.

Предположенията за брак се подхранваха и от близостта между родителите на младите гаджета – доскорошният бос на „Левски“ Тодор Батков и енергийният търговец Евгений Юревич. Батков-джуниър обаче изглежда не е страдал дълго за Юревич, тъй като се говори, че отскоро може да бъде забелязан с нова красавица до себе си.

„Казва се Елена. Познава се с Тодор от доста време, но доскоро и двамата бяха ангажирани“, подмятат приятели на малкия Батков.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари