IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благой Георгиев подари леопард на Есмер

30 септември 2015 13 40

Вижте новия член на младото семейство

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Комплексари! Това животно заслужава да живее на свобода, а не да е затворено в някаква къща само за да задоволи капризите на някаква кифла!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Психично болни ли сте и 2мата !? Някакво съчувствие, симпатия, душа, сърце имате ли, носите ли ?Как ли ще възприемете, как ще се почувствате, да ви питам, АКО детето ви бъде отнето и занесено, продадено, подарено, някъде сред някои си, непознати, чужди, не от неговия вид на майната си... НЕ ви е срам - купувайки един безценен живот подкрепяте черната *** долна незаконна търговия с животни по света. Посягате на майката природа без да имате това право. Леопардът е застрашен вид, простолюдие такова ! Да ви прилича на домашен любимец ?Това животинче е крал на джунглата и е създадено да е на свобода - не да ви краси селското реноме и комплексарският дом !!! Парите може да ги вложите в опазване на флората и фауната или да дарите за дечица и възрастни хора. НЕ ДА СИ КУПУВАТЕ за собственото си противно его видове от Червената книга !Силно се надявам Да ВИ го отнемат и да бъде отгледано от специалисти в специално място за такива големи ДИВИ котки, след което при навършване на зрялост да бъде пуснато на свобода за да може да се увеличи шансът на видът да продължи да съществува.А не след 10 год вашите деца и внуци да гледат такива уникални същества на природата само на картинки или на остарели документални филми.Бездарници !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар