IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Валери Божинов учи децата си на добродетели

13 октомври 2015 13 00

Футболистът ги води на благотворителни събития

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Валери Божинов се изявява като родител, който цени добродетелите, и заведе децата си на благотворително събитие.

Футболистът взе дъщеря си от Николета Лозанова и сина си от Алисия, за да направят дарение на юношеската школа в Пазарджик за възстановяване на ФК „Хебър 1918“.

Самият Валери побърза да отбележи доброто дело в собствения си профил във Facebook, в който качи снимка с наследниците си.

По време на моята спортна кариера имах възможността да бъда част от едни от най-добрите отбори в света. И знам, че мотивацията е първата крачка към успеха. Затова с най-голямо удоволствие ще посетя възраждащия се клуб „Хебър“-Пазарджик, за да мотивирам още повече децата на отбора да се борят за мечтите си и да станат добри футболисти, гордост за родината ни! Искам да им обясня също, че както в живота, така и в спорта има върхове и спадове, но именно тези полюсни състояния ни изграждат като личности. Не трябва да се отказваме, когато е трудно, спортистите се борят до последно! Това са и съветите, които давам на децата ми, които също ще бъдат с мен, за да дарим спортна екипировка на младите футболисти, тъй като искам да знаят, че когато можем, трябва да правим добро и да помагаме.“, написа под кадъра Валери Божинов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари