IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вилислав за любовта, музиката и... излежаването

14 ноември 2015 06 30

Младият певец и борбата му за място на сцената

Снимка: Георги Малев

Снимка: Георги Малев

23-годишният Вилислав е от младите поп певци, които не жалят усилия да станат неизменна част от българската поп сцена. Той е още в началото на своята кариера, но има редица награди от международни конкурси.

Наскоро излезе неговият втори сингъл „Остани“, като темата в него е любовта, а римите са дело на рапъра Бобо.

„Посланието е, че веднъж намериш ли истинската си половинка, своята сродна душа, която да дава смисъл на деня ти, не трябва да я пускаш в никакъв случай и въпреки всичко да продължавате напред заедно. Видеото пресъздава изцяло настроението на текста, като в него сме показали един ден на влюбена двойка“, разказва певецът пред Tialoto.bg.

В клипа към песента му партнира моделът Мануела Панова, но между двамата има само приятелство. Признава, че няма жена до себе си.

„От няколко месеца нямам сериозна приятелка до себе си. Не мога да кажа, че търся. В момента съм се пуснал изцяло по течението и вярвам че ще ме отведе при правилното момиче. Не искам да насилвам нещата, все пак съм млад, нека поживея още малко“, категоричен е той.

Според него любовта и кариерата рядко вървят гладко ръка за ръка.

„Зависи от човека до теб, но съм на мнение че много рядко се случва да можеш да съчетаеш и двете. Всяка връзка изисква компромиси и от двете страни, а аз не съм от хората, които биха жертвали кариерата си, заради любовта. За мен музиката е на първо място и ако трябва да избирам между двете, няма да се поколебая и ще избера кариерата си. Правил съм го, и пак бих го направил. В крайна сметка всяко нещо си има цена, и ти трябва да си наясно какво точно искаш да постигнеш“, обяснява Вилислав.

В свободното си време обича да се забавлява с приятели, да гледа филми и... да се излежава.

„Понякога наистина имам нужда от такива дни, в които да не стана от леглото“, допълва изпълнителят.

За финал дава и своята рецепта за пробив на българската музикална сцена.

„Най-важното нещо е да вярваш в себе си. Знам че звучи банално, но не вярваш ли че можеш да успееш и да се изкачиш до върха, няма смисъл дори да опитваш. Трябва да бъдеш смел и да си много наясно със себе си и с това, което искаш да постигнеш. Аз съм се научил да се вслушвам във вътрешния ми глас и така да преценявам накъде да поема. Наистина е трудно, но пък ако беше лесно нямаше да е интересно“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари