IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите угаснаха, Джино спечели VIP Brother

13 ноември 2015 21 01

В призовата тройка се наредиха Ернестина и Кичка Бодурова

Звездите угаснаха, Джино спечели VIP Brother

Най-неизвестният съквартирант сред звездите стана големият победител на големия финал на VIP Brother и се окичи със званието „Любима звезда на България“.

На финала той бе предпочетен пред актрисата Ернестина Шинова.

Първа къщата напусна Преслава, която така или иначе не участваше в надпреварата за първото място. Фолкпевицата леко разочарова Ники Кънчев като заяви, че с Гъмов по-скоро са приятели. „Лъжа е“, контрира Кънчев, но по всичко личи, че сюжетната линия с любовта между двамата прекъсва с финалните надписи.

По традиция гласуването бе оспорвано, но то така е във всяко шоу, което се пускат SMS-и. С много драматизъм Ники Кънчев обяви петия в класирането – дует Ритон. Катя и Здравко бяха последвани веднага от Станимир Гъмов.

Актьорът бе спряган предварително за краен победител и четвъртото му място се прие като изненада.

„Ритон го нямаше в къщата, ние бяхме двама души. Излизаме с 15 нови приятели, които ни обичат, а ние ги обичаме три пъти повече“, заяви Здравко, който си тръгна с посадени чушки – подарък от Гъмов.

Душата на компанията Станимир също си тръгна с растение – боб, а на сцената до него застана синът му. „Страшна история беше това шоу“, заключи Станимир, а за Преслава се измъкна, че ще се разбере като цъфне боба. Така в крайна сметка тримата големи финалисти се оказаха Джино, Ернестина и оцелялата на всички номинации Кичка.

Призовото трето място пък бе отредено за Кичка Бодурова, която бе един от най-пълнокръвните образи, особено в скандалите. Зад Кичка, поне в социалните мрежи, стояха най-много последователи. Коментираше се дори, че имала и платен фенклуб, но дори да е истина, той се оказа недостатъчен за крайната победа. Тя бе посрещната с букет от кандидат президента Луна, след което изгледа своите най-любопитни моменти в шоуто.

„За мен победата е факт. Big Brother всъщност е едно училище за оцеляване и аз оцелях“, доволна бе тя на слизане от сцената.

В последния двубой се изправиха влезлият като най-голям анонимник Джино и закрилничката на плеймейтките в къщата – актрисата Ернестина Шинова. През целия сезон двамата се показаха като най-балансираните играчи.

„Аз не се боря с Джино, той ще спечели, заслужава го“, заяви Ерна преди финалния вот.

„Искам България да гласува за Ернестина, аз се чувствам победител“, отвърна кавалерски Джино.

В крайна сметка зрителите оставиха на второ място Ернестина, а за Джино остана приятното чувство да затвори за последен път вратата на къщата.

Лампите на VIP Brother угаснаха... За да бъдат запалени отново в понеделник. За добро или лошо, тогава влизат поредните звезди, в поредния епизод на Big Brother, този път под марката All Stars.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

УЖАС ( преди 8 години )
Тая Ернестина и дъщеря и, големи лигавни, голяма работа. Да ти се повдигне от такива позьорки. След този вип брадър, просто шоуто за нас умря. Никога няма да изтърпим този мазохизъм да гледаме толкова низост и толкова помия. Един млад мъж им показа , колко са далече ,,виповете,, от вип.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар