IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Здрава охрана за концерта на Мадона в Швеция

14 ноември 2015 15 48

Две US банди в центъра на атентата в Париж

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мадона излиза тази вечер пред шведската публика в Стокхолм, независимо от атентатите в Париж. Заради терористичните атаки във френската столица мерките за сигурност обаче ще бъдат засилени, предаде ТАСС.

„Когато се случи нещо ужасно, повишаваме нивото на сигурност на големите мероприятия по отработена схема и правим това с техните организатори, компанията „Лайв нейшън“. В какво именно се заключават тези мерки обаче, не мога да кажа“, съобщават от спортното съоръжение.

Две американски рок банди се оказаха в центъра на кървавия атентат в Париж – в залата „Батаклан“. Музикантите от калифорнийската група Eagles of Death Metal са свирили в залата по време на нападението, където загинаха най-малко 80 души. Групата прекъсва европейското си турне, по време на което трябваше да изнесе концерти в Португалия, Белгия, Германия, Швейцария и Холандия, и се завръща в САЩ.

По всяка вероятност в родината си ще се завърне и рок групата Deftones, която също трябваше да свири в „Батаклан“. Всичките нейни музиканти са били в залата, когато е започнала стрелбата по зрителите. Никой от членовете на състава не е пострадал.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари