IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Слава подпука еротично Къци Вапцаров

17 ноември 2015 06 35

Родиха се и първите култови реплики в Big Brother

Снимка: Нова тв

Снимка: Нова тв

Само три дни. Толкова отпуснаха на зрителите на Нова тв преди да тръгне в ефир Big Brother. Снощи започна третия епизод на шоуто, този път във формата All Stars.

В рамките на месец осем души ще се борят за победители. Може би не всички са интересни, но пък са познати от същото и други риалити предавания.

Първият участник, който прекрачи прага на новия дом в Нови хан бе фолкпевицата Деси Слава. Тя обеща, че няма да се старае да се харесва на всички, а ще бъде себе си. По всичко личи, че тя ще бъде достоен заместник на плеймейтките и ще ни „радва“ с култови реплики и поведение. Видимо превъзбудена, още с първите крачки тя се поинтересува дали я дават по телевизора, а редакторите ѝ бяха подготвили веднага и мисия.

Роди се и първият лаф на фолкпевицата докато търсеше изповедалнята – „Има ли мивка с кухня“. Със слушалка в ухото тя получи мисията да изпълнява всички заповеди на Големия брат, а първата ѝ жертва се оказа Къци Вапцаров.

Музата на Фънки – Къцамун, ще трябва да се задоволи с блондинка като Деси в къщата, след като преди три години го играеше разводач на Памела Андерсън. Зрителите пък ще очакват дали ще си мери кръвното през час. Самият той обяви, че вече е станал доста по-спокоен.

Още с влизането му Деси Слава го подпука с комплименти и закачки по заръка в слушалката, дори го обяви за „моят Наполеон“. Блондинката дори трябваше да застане в еротична поза – наведена да си хване пръстите, но пък тясната ѝ пола не позволи подобни своеволия.

В старата бърлога се завърна и невъздържаният и ексцентричен Евгени Минчев, който може да е доста цветен, но и голям скандалджия. „Фактът, че съм сред звездите и познавам куп знаменитости е голяма победа за ватманчето от Пазарджик. Който ме харесва да си вдигне едната ръка, а който не ме харесва – да си вдигне стандарта“, заяви Минчев на старта на шоуто.

Но и него го очакваше видимо възбудената Деси Слава. Минчев обаче беше директен и на глас призна, че с нея не се понасят.

Веднага след Минчев се появи и Ваня Червенкова, с която водят и съдебни битки. Деси Слава пък ѝ сподели „гениалната идея“ да позира по монокини за марката „Гола вода“.

Борислав Атанасов пък стана първият не толкова познат на зрителите. Физически здравият младок бе част от „Къртицата“. Беше смятан за плейбой и той видимо не се притеснява да играе тази роля. И признава, че когато е затворен с красиви жени, „ангелът“ му не е с безкрайни възможности.

Певицата Йоана Захариева-Йоко, Соня Колтуклиева и победителят в „Сървайвър“ Ваня Джаферович допълниха нужната бройка в къщата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари