IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напрежение между Том Брейди и Жизел Бюндхен

26 ноември 2015 13 00

Двамата демонстрират единство, но скандалите клатят семейството

Снимка; gq.com

Снимка; gq.com

Том Брейди беше обявен за един от мъжете на годината от списание GQ, чиято декемврийска корица краси. Съпругът на супемодела Жизел Бюндхен демонстрира страхотната си визия и атлетична фигура в една сесия на фотографското дуо Инес&Винод.

Въпреки тази чест, топ състезателят по американски футбол е много дръпнат по време на интервюто за въпросното мъжко издание, взето от редактора Чък Клостерман.

Той избягва всички въпроси относно аферата „Deflategate“, в която той беше обвинен, че се опитвал да урежда мачовете на своя отбор „Ню Инглънд Пейтриътс“.

По тази тема 38-годишният куотърбек отсича: „Не искам да говоря за това, защото все още в ход е съдебно дело.“

Шампионът от Суперкупата продължава: „Тези въпроси ме тормозят в продължение на осем месеца и вече ми се иска да говоря за нещо по-различно. Няма какво да добавя към темата. Ако вие очаквате да говоря за това, то интервюто ще бъде много кратко!“

Именно този скандал в кариерата на Том създаде и напрежение в брака му с Жизел, като дори се заговори, че двамата са пред развод. В последно време те се опитват да разсеят слуховете, като редовно се появяват заедно.

За да видите снимките на Том, посетете галерията ни!

Том и Жизел с двете им деца; Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари