IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора зачеркна алкохола, влезе във форма

22 ноември 2015 08 00

Попзвездата изглежда невероятно в списание Self

Снимка: Self

Снимка: Self

Рита Ора показва завидно атлетично тяло в новата си фотосесия, като признава, че е отказала алкохола, за да може да влезе във форма.

Британската попзвезда споделя, че се чувства като „супергерой“ откакто не пие спиртни напитки. Тя добавя, че се опитва да мисли като спортист.

„Аз не бягам маратон, но се старая да се грижа за тялото си, за да мога да оцелея на това напрежение.“

Рита може да се похвали с многостранна кариера, която включва съдийство в риалити шоуто X Factor, дизайнерска колекция за Adidas, участие във филма „50 нюанса сиво“ и цяла плеяда от успехи на музикалната сцена.

В новия брой на списание Self, чиято корица краси, тя разкрива как се грижи за спортната си визия.

„Очевидно е, че аз съм като всяко друго 20-годишно момиче – харесва ми да изпия едно питие в заведението вечер, но го правя все по-рядко. Вече заменям алкохола с питейна вода и започвам да се чувствам като супергерой!“

Ора споделя, че добрата ѝ форма до голяма степен се дължи на това, че се опитва да се наспива и че дори когато пътува, си взима възглавницата, напоена с лавандула.

Британската звезда с албански корени разкрива и моделите за подражание, а това са Дженифър Лопес, Гуен Стефани и Джесика Алба – все звезди, които се грижат усилено за своята добра форма.

За новия си, втори студиен албум, по който работи в момента и който ще излезе в началото на идната година, Рита споделя: „Имам чувството, че това ще е моят дебют, защото първият ми албум е от 2012-та. Сякаш започвам от нулата.“

Вижте Рита в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари