IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана Василева – другата страна на плеймейтката

24 ноември 2015 16 32

Три години била заложница на ревниво гадже

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Плеймейтката Светлана Василева търси всякакъв начин хората да погледнат на нея като нормално и ранимо момиче. Съзнава, че скандалният имидж, който градеше след спечеления еротичен конкурс трудно ще бъде измит.

Във VIP Brother тя блесна в нова светлина, далеч от любовни връзки, скъпи коли и тоалети. Макар че основно хората я запомниха с липсата на елементарна обща култура.

Напук на всеобщото мнение, че сменя мъжете като носни кърпички, се оказва, че е имала тригодишна връзка с мъж, която ѝ е оказала голямо психическо въздействие.

„Преди година и половина излязох от 3-годишна връзка и все още ми е доста трудно да си намеря друг мъж. Има достатъчно около мен, естествено, но аз не мога да бъда себе си. Недоверчива съм, не мога да се отпусна. В скоро време надали ще мога да си намеря сериозно гадже. Имам чувството, че мъжете не виждат човека в мен, а искат да ме имат заради външността ми, защото съм известна – с две думи, заради единия секс. Това ме плаши и ме кара да се държа по-студено и дръпнато, като ме ухажват“, казва Светлана в интервю за сп. Story.

С въпросния човек, който бил болезнено ревнив, те не живеели заедно, но отношенията им били сериозни.

„Той, първо, беше абсолютно против моите медийни изяви като цяло, не говоря изобщо за еротичните фотосесии. Правеше постоянно проблеми, имали сме много, много тежки моменти, много болезнени“, откровена е плеймейтката.

Приятелят ѝ много рядко се съгласявал да излязат някъде заедно, той самият не обичал заведения, но когато се случело, почти винаги вечерта завършвала със скандал от ревност – примерно, защото Светла си е позволила да говори със сервитьора. Случвало се е пререканията да прерастват и в бой. Заради гаджето си Василева спряла да излиза изобщо, дори когато пътувал и го нямало в София, тя си седяла вкъщи, защото знаела, че след това ще последва скандал.

„Имало е празници, примерно 8-ми март, на които си стоя сама вкъщи и приятелките ми звънят и ми пускат да слушам музика. И, аз лежа, лежа и слушам музиката“, тъжно си припомня моментите Василева.

Тя разкрива, че бившето ѝ гадже ѝ правел проблеми, дори след като прекратили връзката си.

„Имахме доста проблеми и скандали и след раздялата, и по заведения, и в нас. Явно се е случвало да ме следи. Чудех се, дали този го прави от любов, или просто от чувство за собственост – ако той ме няма, да ме няма никой друг. Но не искам да изкарам, че е груб и лош, той просто е болезнено ревнив и всичко от това се получаваше. Заради ревността му се разделихме, това много ми пречеше“, категорична е тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари