IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери-Никол гони ханш и визия на Иги Азалия

25 ноември 2015 07 35

Вижте новата ѝ песен „Момиче като мен“

Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

Не е тайна, че младите певци често са обречени да пробият на незначителния ни музикален пазар. Уж място има за всички, но не е точно така.

Музикалните риалити предавания „раждат“ за няколко месеца нови звезди, които често угасват с финалните надписи на тв шоуто. Гери-Никол обаче удари в десетката с парчето „Ела и си вземи“, а ето че вече представя и втори сингъл – „Момиче като мен“.

Спорно е дали трябва да се залага на тежък стайлинг и да се демонстрира натрапващ сексапил, малко неотговарящ на годините ѝ. Желание да влезе в звездното обкръжение на каките в бранша? Или пък това наистина е нейният стил?

Още с първото гледане на новото й видео обаче се набива може би търсената прилика с Иги Азалия. И в прическа, и в предизвикателно поведение. Физиката им също е доста сходна, като засега Иги е с няколко обиколки напред в ханша. Но пък е по-голяма от родната певица и бъдещето ще покаже дали и физически ще станат „като две капки вода“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Rita Ora,ne Igy Azalea ..отврат.. (за Гери говоря)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
О м г ( преди 8 години )