IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мениджърът на Гришо заплете аферата с Шерцингер

25 ноември 2015 08 20

Не съм чул да имат любовна връзка, заяви Петър Стоименов

Мениджърът на Гришо заплете аферата с Шерцингер

Вместо да разплете слуховете, мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов заплете още повече информациите в световните медии, че най-добрият български тенисист дели обща завивка с Никол Шерцингер.

От няколко седмици таблоидите не спират със спекулациите, че това е новата звездна двойка, след като хасковлията се раздели с Маша Шарапова, а Никол с Луис Хамилтън.

Да, те се познават, прекарвали са тук-там време заедно, но той прекарва време с много други момчета и момичета по света, които са не по-малко популярни“, загадъчно заяви в ефира на Нова тв Стоименов.

Той обаче смята, че двамата нямат любовна връзка или поне не е чувал за подобно нещо. И не пропусна да добави, че Гришо е атрактивна партия за девойките.

Григор трябва да е свикнал с жълтите писания. Той има зрелостта да прецени на кое трябва да се обърне внимание и на кое не. Той много добре разбира, че всеки един човек има мнение. Естествено понякога не е доволен от заключенията, които се правят“, коментира още мениджърът му.

Стоименов бе човекът, който отрече, че Димитров има нещо общо с Николета Лозанова и дори заплаши плеймейтката със съд ако продължи да си прави реклама на негов гръб. След официалната му позиция съпругата на Божинов набързо обърна плочата и накратко отрече, че има вземане-даване с тенисиста.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари