IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Татко за „пример“: Том Круз не е виждал дъщеря си Сури от 800 дни

26 ноември 2015 15 10

Зад решението му най-вероятно стои сциентологията

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Според новите слухове Том Круз не е виждал дъщеря си Сури от 800 дни, което са 26 месеца или малко повече от две години.

Естествено, в корена на този факт се крие църквата на сциентологията, на която 53-годишният холивудски актьор е върл последовател от много години.

Според спорната религия, звездата от „Топ Гън“ трябва да запази дистанция от единственото си биологично дете, тъй като е в обтегнати отношения с бившата си съпруга Кейти Холмс (майката на Сури).

Според журналистите Том няма никакъв интерес да бъде част от живота на дъщеря си, с която е сниман за последно през 2013-та.

Източник, казва пред списание National Enquirer: „Том не се интересува от Сури, а Кейти се опитва да прави всичко възможно като самотна майка, за да не липсва внимание на детето ѝ.“

36-годишната Холмс сложи изненадващ край на 6-годишния си брак с Круз през лятото на 2012-та именно, за да се противопостави на сциентологията и да защити детето си.

Източникът твърди, че наскоро Том е бил в Ню Йорк, на няколко пресечки от дома на Кейти и Сури, но така и не се е видял с детето.

Бившият член на църквата на сциентологията Марк Хедли казва: „Най-вероятно Том се опасява, че Кейти и семейството й коментират негативно религията му пред Сури и затова страни от тях. Политиката на църквата е да изолира членовете си от всички хора, които им действат потискащо, дори това да са роднини.“.

Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

! ( преди 8 години )
До ,,,: Хората на снимката също не познават теб.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар