IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стойка „Пипирудата“ мисли за сватба и още деца

27 ноември 2015 11 40

Риалити звездата се сдоби с дъщеря в началото на ноември

Стойка „Пипирудата“ мисли за сватба и още деца

Актрисата Стойка Стефанова, по-позната като Пипирудата от първия сезон на „Биг Брадър“, е станала майка на момиченце на 3 ноември.

Риалити звездата и приятелят ѝ Мариан са се борили три години, за да се сдобият с наследник. Накрая историята им си имала и хепиенд – Стойка направила най-хубавия подарък на половинката си, като родила бебето на неговия рожден ден.

„Не сме търсили това съвпадение. Терминът ми беше в средата на ноември, но тъй като имах показания да родя със секцио, трябваше да избирам между няколко дати в началото на месеца. В крайна сметка се оказа, че докторът ми може да направи операцията единствено на трети, което съвпадна и с празника на Мариан“, обяснява Стойка пред списание Love style.

Гордите родители кръстили малката Андреа на бащата на любимия ѝ, който се казва Андрей. Бебето е одрало кожата на майка си, въпреки нейното желание да прилича на Мариан.

Щастливите родители вече искат да имат още едно дете и биха могли да започнат да работят по въпроса след година. Те не са се отказали и да се оженят, но искат Андреа да проходи, за да бъде шаферка на сватбата им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари