IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люси Дяковска с нова муза в любовта – Снежана Макавеева

1 декември 2015 09 30

Двете засега не коментират връзката си

Люси има нова тръпка. Снимка: Булфото

Люси има нова тръпка. Снимка: Булфото

Люси Дяковска има ново гадже и това е младата актриса Снежана Макавеева, гръмна сп. Story. Двете обаче категорично отказват да коментират връзката си.

Певицата и новата ѝ любов адски си подхождат – артистични, луди глави, бунтарки срещу сивотата и клишетата в живота, които не се съобразяват с общественото мнение, любителки на екстремните преживявания, на животните и влюбени в живота.

Източник на изданието е засякъл Люси и Снежана на столична улица, като според действията – разтоварване на багаж от джип и нежни докосвания, говорели за завръщане от съвместна кратка почивка.

Действието се развило преди концертите на живо в X Factor в четвъртък преди повече от седмица.

Люси преди време открито призна, че изобщо не си ляга с мъже, докато за Снежана е известно, че е бисексуална, макар тя самата никога да не го е заявявала в прав текст.

Може би най-голямото доказателство, че певицата и актрисата са сексуални партньорки, е фактът, че и и двете, потърсени от Story, отказаха коментар по въпроса. Но и не отричат.

След края на разрушителната връзка с Камелия през 2014 г., която я предаде, хвърляйки се в обятията на дъщерята на Йорданка Христова, Люси не е афиширала своя връзка.

Звездата на Снежана Макавеева пък заблестя особено след участието й в сериала „Под прикритие“, а в артистичните среди ѝ приписаха връзка с колегата й Бойко Кръстанов. Снежана обаче през смях е коментирала, че като си пийнат, само се целуват, защото са много добри приятели.

„В живота се бунтувам срещу еднообразието, срещу сивотата и еднаквостта – казва Макавеева. – Ако си различен, те заклеймяват. Сочат те с пръст и казват: „Това трябва да се направи по този начин!“ Но аз никога не съжалявам за нещо, което съм направила. Правила съм и хубави, и лоши неща. Харесвам Марк Твен, който казва, че ще съжаляваме много повече за нещата, които не сме направили, отколкото за тези, които сме. И че трябва да гоним мечтите си. Аз моите всичките ще си ги осъществя“.

Момичето с много сини очи има един страх – да не порасне. И нарича себе си сървайвър. Кара сърф, ски, скачала е с бънджи, с парашут и обожава екстремните влакчета по лунапарковете. А за мъжките ѝ занимания от малка имат „вина“ тримата ѝ братя, с които Макавеева отраснала, и които по нейни думи я отгледали и опазили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари