IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаменитостите, които „вехнат“ без гаджета

13 декември 2015 12 45

Тези звезди изненадващо си стоят необвързани от години

Снимка: сп. Men's Health

Снимка: сп. Men's Health

Повечето хора остават с впечатлението, че всички личности от Холивуд са богати, успешни, красиви и нямат никакъв проблем да си намерят постоянен партньор.

Въпреки че това донякъде е вярно, истината е, че редица известни и привлекателни знаменитости си стоят необвързани и то с течение на години.

Не е ясно каква е причината за този парадокс. Някои от тези звезди вероятно се страхуват от обвързване, други са твърде заети за любов, трети са прекалено взискателни, а четвърти сигурно са малко смахнати и няма кой да ги издържи.

Има и слухове, че някои знаменитости не са големи фенове на моногамията и затова не могат, а и не искат да изградят сериозна връзка.

Пример за сексапилен, красив и успешен актьор, който от години си няма половинка е Колин Фарел (на снимката). Наскоро той сподели пред списание Men's Health следното: „От пет години съм необвързан и понякога наистина се чувствам самотен, но като цяло ми е добре така.“

Вижте в галерията ни снимки на още 10 знаменитости, които си стоят необвързани с години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари