IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Купете подаръци според зодията

14 декември 2015 07 00

Ръководство за коледен шопинг, вдъхновено от звездите

Снимка: Harper's Bazaar

Снимка: Harper's Bazaar

Вероятно все още ви предстои да купувате коледните си подаръци. Решихме да ви помогнем с ръководство за шопинг, вдъхновено от зодиакалните знаци и техните специфични характеристики.

Ето го и него:

За Козирог (23 декември – 20 януари)

Козирогът е търпелив и практичен земен знак. Хората от тази зодия се придържат към класиката и са семпли по натура. Можете да ги зарадвате с някакъв полезен домакински уред или пък с някаква реликва от дърво или антикварен предмет.

За Водолей (21 януари – 19 февруари)

Това е оригинален и независим знак, който обича иновациите. Изберете на човека Водолей необичаен подарък. Някакъв остроумен или хумористичен аксесоар, или вещ с интелигентен, новаторски дизайн.

За Риби (20 февруари – 20 март)

Това са хора, които ценят изкуството, имат богато въображение и са много сантиментални. Затова можете да ги зарадвате с някакъв нематериален подарък – романтична ваканция или пък произведение на изкуството, вдъхновено от океана – все пак това е воден зодиакален знак.

За Овен (21 март – 20 април)

Тези хора са активни и динамични и жадуват за приключения и предизвикателства. Подарете на вашия Овен нещо, което да го държи активен – спортна джаджа, например или някаква настолна игра, която да зарадва състезателния му дух.

За Телец (21 април – 21 май)

Тези хора са гастрономи, които обичат да се наслаждават на фините неща в живота. Те са решителни и надеждни и издигат в култ комфорта. Можете да ги зарадвате със скъпа маркова дреха или аксесоар, или пък с гурме предмет/прибор за дома – те ще го оценят!

За Близнаци (22 май – 21 юни)

Тези хора са нежни и находчиви, и са лесни, когато става дума за подаръци. Те са умели комуникатори с младежки дух, така че можете да ги зарадвате с аксесоар за пътуване, с новия албум на любимата им група, или пък с предмет, направен по поръчка, специално за тях.

За Рак (22 юни – 22 юли)

Тези хора са дълбоко искрени и са много семейни натури, които обичат домашния уют. Можете да ги зарадвате с нов комплект спално бельо, с красив албум/рамка за снимки, красива картичка и ароматна свещ.

За Лъв (23 юли – 21 август)

Лъвовете са щедри и уверени хора, които обичат да са в светлината на прожекторите. Те ценят вещите си и ще се зарадват на красиво бижу, на скъп парфюм или на ефектен шал. Те обичат и предметите, свързани с личното им удобство, например лаундж стол или хамак.

За Дева ( 22 август - 23 септември)

Te са интелигентни, прецизни, педантични и си имат строго определен вкус. Идеален подарък за тях е нещо практично, което може да им е полезно в ежедневния живот. Страхотни подаръци за Девите са тези, под формата на ваучери за различни магазини (за дрехи, техника или козметика), които те да могат сами да осребрят. Девите са невероятно организирани и може да оценят хубав часовник, кутия за бижута или някакъв класьор.

За Везни (24 септември – 22 октомври)

Везните са отстъпчиви идеалисти. Те са родени любители на природата и харесват всички органични материали. Можете да ги изненадате с някакви причудливи, екопредмети за домашна употреба, с нов велосипед или туристически обувки, а също и с биокозметика.

За Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Тези хора са мистериозни и много чаровни, но имат своята тъмна страна. Можете да им изберете някакъв по-драматичен тоалет, секси бельо за страстни нощи или предмет на изкуството с по-абстрактно, загадъчно послание, което да допадне на интуитивната им природа.

За Стрелец (23 ноември – 22 декември)

Тези хора са любители на приключенията и свободата, а също така са философски настроени, весели натури. Можете да зарадвате вашия Стрелец, като му подарите почивка зад граница, скок с парашут или философска книга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Натали ( преди 8 години )
Подарете на вашия Овен екскурзия, не настолна игра.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Малко сте ос**ли месеците от лъв натам...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 8 години )
Девите не заслужават нищо......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар