IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли и Лиъм подновиха годежа си

19 януари 2016 16 45

Попзвездата отново носи годежния си пръстен

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Майли Сайръс върна годежния пръстен на безименния пръст на лявата си ръка. Въпросното бижу ѝ беше поднесено от актьора Лиъм Хемсуърт през 2012 година. Година по-късно обаче, двамата се разделиха безславно и попзвездата спря да носи пръстена.

От месец-два двойката поднови отношенията си и дори вчера Сайръс беше забелязана да се нанася в дома на новия си стар любим заедно с четирите си кучета.

Слуховете, че певицата и най-малкият брат от клана Хемсуърт са се събрали окончателно след 16-месечна раздяла, се появиха преди няколко седмици, след като тя беше снимана да се забавлява в компанията на Лиъм и братята му в неговата родина – Австралия.

В последния брой на списание Us Weekly пише, че двойката категорично е решила да си даде още един шанс, въпреки че засега влюбените предпочитали да не обявяват нищо официално.

Наскоро приятел на певицата каза пред медиите, че тя така и не е успяла да преодолее разваления годеж с Лиъм, а явно чувствата им са взаимни. „Той не успя да срещне момиче като нея. Лиъм осъзнава, че тя е артист, който расте и експериментира. Майли винаги е имала специално място в сърцето му.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари