IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Алба след първия си милиард: Винаги има светлина в тунела

21 януари 2016 12 40

Звездата позира за корицата на австралийския Vogue

Снимка: сп.Vogue

Снимка: сп.Vogue

Джесика Алба за първи път позира за корицата на списание Vogue, Австралия, но за пореден път показва, че има визия на модел.

Красивата актриса е снимана от Патрик Демаршелие, а стайлингът на сесията е оформен от Наташа Ройт.

На корицата Джесика носи рокля на Calvin Klein, а на вътрешните кадри е облечена в бели тоалети на Proenza Schouler.

В интервюто Алба говори за времето, когато е живяла в Австралия като тийнейджърка, както и за това как е изградила супер успешната си компания „The Honest Company“, която вече спечели първия си милиард долара.

34-годишната звезда казва, че не се ласкае от факта, че я канят за различни фотосесии за престижни модни издания и че винаги гледа да се съсредоточава върху това, което наистина е важно в живота.

За своя бизнес Алба казва: „Невероятно е, че постигнах такъв успех. Все още не мога дори да повярвам, че постигнах толкова много. Щастлива съм, че успях да реализирам една своя идея и да я развия в законен бизнес.“

„Аз съм човек, който винаги се опитва да улови предизвикателствата по пътя си. Просто винаги виждам светлината в края на тунела и продължавам да се движа напред“, допълва тя.

Джесика има и своя бюти линия. Дружеството ѝ навлезе и в бизнеса с козметиката като на първо време тя предложи линия за грижа за кожата и грим продукти.

За да видите снимките на Джесика, посетете галерията ни!


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари