IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа с екзотичен рожден ден в Дубай

25 януари 2016 10 40

Цветя в леглото на рожденичката

Снимки: Facebook

Снимки: Facebook

Фолкпевицата Андреа отпразнува рождения си ден на хиляди километри от България. Тя посрещна празника си в най-българската дестинация на младите жени – Дубай.

Както подобава рожденият ден не е минал без торта, но певицата определено изказа най-голям възторг от изненадата в леглото ѝ – цветя във формата на сърце.

„Посрещам рождения си ден на едно екзотично място, малко по-далече от всичко, с което съм свикнала и успях да помисля за всичко, което се случи в живота ми до момента! Амбициите ми и стремежът ми да летя на високо са това, което ме издигаше да кипя от щастие и много пъти ме съсипваше. Каквото и да съм постигала обаче и каквото и да съм правила, то нямаше значение без подкрепата на хората. Искам да благодаря на моето семейство, както и на всички хора, които бяха до мен и ме подкрепяха толкова години. Бяха до мен в трудности и хубави моменти. Благодаря ви! Животът може да не е приказка от хиляда и една нощ, но в моето съзнание животът е точно такъв, какъвто го разказваш на сърцето си“, написа във Facebook рожденичката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари