IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид ще се снима в клип на Backstreet Boys

28 януари 2016 06 40

Връщала услуга на Ей Джей Маклийн

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Моделът Джиджи Хадид ще се снима в клип на американската бой банда Backstreet Boys, за да върне услугата на Ей Джей Маклийн, съобщи Контактмюзик. Той се съгласи да участва заедно с друг член на групата – Ник Картър, в предстоящ епизод на американския сериал „Lip Sync Battle“, след като това му бе предложено от Хадид.

„Срещнахме за пръв път Джиджи по време на събитие в Ню Йорк и тя ни попита дали ще се съгласим да участваме в епизод от сериала. Отвърнахме: „Да, разбира се, но при записа на следващ видеоклип на Backstreet Boys ще трябва да върнеш услугата.“ Тя увери, че със сигурност ще го направи“, разказа Маклийн.

Джиджи Хадид се е снимала във видеоклипа за песента „Surfboard“ на приятеля си, поп певеца Коди Симпсън. Тя взе участие също в рекламния клип за песента „Simple Things“ от 2014 г. на певеца Мигел и в клипа за новия хит „How Deep Is Your Love“ на Калвин Харис.

Носят се слухове, че Джиджи Хадид сега има връзка с бившия певец от групата One Direction Зейн Малик, след като двамата няколко пъти бяха заснети заедно по време на различни събития.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари